Een project wordt van A tot Z begeleid!

CONTACT

De stoffering van een woning is een kwestie van gevoel. De kleuren moeten matchen. De materialen moeten voldoen aan de wensen. Wij als Combi Vloeren b.v. zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van parketvloeren op vloerverwarming. Alle soorten parket, of het nu gaat om brede planken van 28 cm breed of visgraat vloeren.  We verlijmen dit alles op vloerverwarming. Een goede inspectie vooraf is van belang. Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan Combi Vloeren b.v.

Voor de zorg wordt vaak een uitgebreid bestek opgesteld. De voorgestelde vloeren moeten immers aan vereiste kwalificaties voldoen. Wij als Combi Vloeren b.v. zijn dealer van alle meest voorgestelde vloeren. Onze ervaren stoffeerders zijn vaardig in allerlei verschillende soorten vloeren. Of het nu gaat om pvc, linoleum, gietvloeren, parket of rubber. Alles wordt met de grootste zorg verwerkt.

De stoffering van kantoren vergt een goed plan van aanpak. Wanneer het om nieuwbouw gaat is het belangrijk dat de planning aangepast wordt op die van de aannemer en op de leverancier van de kantoorinrichting. Wij als Combi Vloeren b.v. proberen ons altijd zo flexibel mogelijk op te stellen en in overleg is heel veel mogelijk! Gaat het om verbouwing dan kan u er ook voor kiezen om het verwijderen van de bestaande vloeren aan ons over te laten. Wij zullen de bestaande vloerbedekking afvoeren en de vrijgekomen vloeren schuren en stofzuigen.

Werkwijze

Een project wordt van A tot Z begeleid, zodat we er zeker van kunnen zijn dat alles goed wordt uitgevoerd. We besteden in eerste instantie ruim aandacht aan de offerte. We hebben goede afspraken met een breed scala aan leveranciers, waardoor we prijstechnisch vaak goed uit de bus komen. Voor aanvang van een project

vindt er vervolgens een ruime inspectie van de bouw plaats. Daarbij worden alle ondervloeren gecontroleerd en eventuele aanpassingen worden in kaart gebracht. Zo worden eventuele problemen die achteraf kunnen ontstaan vermeden.

Qua planning zijn we zeer flexibel. We passen ons volledig aan aan de wensen van de klant. In goed overleg is alles mogelijk. Tijdens een project vindt er continu overleg plaats met de opdrachtgever, zodat het eindproduct altijd voldoet aan de verwachtingen van de klant. Mochten er achteraf toch klachten ontstaan, dan staan wij direct klaar om de problemen te verhelpen.

Combi Vloeren BV

info@combivloeren.nl
0548-518116
Kryptonstraat 27
7463 PB Rijssen

Openingstijden:

Showroom geopend op afspraak.